MicroProf matematika tesztverseny

Matematika tesztverseny

Írj nekem levelet!
info@microprof.hu
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció


Kezdőlap

Mintafeladatsor

Jelentkezés

Tanároknak

Hírlevél jelentkezés

Előadások

Magunkról

Adatvédelem
MicroProf
Telefon:
93-313-212 , este
Jelentkezz
Te is teszt-
versenyünkre!

Jelentkezz hírlevelünkre!

Hírlevél szolgáltatásunkat bárki kérheti.

Hírlevelünkben - minden héten maximum egyszer -
egy-két tesztfeladatot mutatunk be,
s tippeket adunk további tesztfeladatmegoldáshoz,
versenyekre való felkészüléshez.

E-mail cím:
Keresztnév:
  

Tesztelőink véleménye:

Nagyon jó, hogy ilyen szorgalmasan külditek a hírleveleket! Csudajók, a küldött feladatokat és megoldásokat szívesen olvasom. Nagyszerűen segítik tanítványaim versenyfelkészülését és tanári munkámat is.

Pittlik Emese


Fiam általános iskolájában nem volt túl hangsúlyos a matematika oktatás, ezért a Zrínyi versenyekre otthon készültünk fel, aminek alapját a Microprof feladatsorai jelentették. Negyedik évfolyamtól nyolcadikig négyszer hívták be megyei eredményhirdetésre, és kétszer az országos döntőbe is bejutott. Nagyon hasznosnak és jól összeállítottnak tartom a Microprof feladatsorait, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat jelentettek, hogy fiam ezeket az eredményeket elérje.

B. Péter


Azt szeretem a MicroProfban, hogy törhetem a fejem:)

Ábel


Mivel a gyerekek az elmúlt két iskolaév folyamán nagyon élvezték a feladatok megoldását, igy idén is szeretnének résztvenni a játékban.

Illés Ágnes


Az tetszik a feladatokban, hogy vannak köztük egyszerűek, meg nehezek.

Ambrus


Azért szerettünk bele a MicroProfba, mert nagyon jó összeállítású feladatok vannak, izgalomba hoz és fejleszti a logikánkat.

Demján Zsuzsanna


A feladatsorok nagyon tetszenek, mindig vannak beugratós feladatok is (néha csőbe is húznak), és nehezebb, gondolkodtató kérdések. A fórum nagyon hasznos, mindig megnézem!

Rita


A feladatok érdekesek. Van, ami azért jó, mert gyorsan meg tudom csinálni és ez tetszik, van ami meg azért jó, mert ki kell számolgatni, esetleg többféleképpen is nekikezdeni, hogy megkapjam a megoldást. Ez jó kihívás!

Alexandra


Bár sok feladat beszerezhető könyvekből is, mégis tetszenek benne a számunkra új feladatok. A matematika mellett rendszerességre, az időpont betartására tanítja a gyereket. A többi internetes matematika-tesztversennyel szemben a feladat-szerkesztő (Erdős Gábor) személye volt a döntő.

Papp Szilárd


A feladatok nagyon érdekesek, szórakoztatóak és gondolkodtatóak.

Beatrix


Azért iratom be a lányaimat a MicroProf tesztversenyre minden évben,mert nemcsak jó gyakorlás a matematika órákra, hanem jó felkészülést ad a Zrínyi matematika tesztversenyre és a Kenguru Nemzetközi Matematika Versenyre. Szívből tudom ajánlani másoknak is. Könnyű feladatok is vannak, ezért a kevesebb matematikát tudó diákoknak is van sikerélményük a feladatok megoldása közben.

Cseh Tamás


Ezek a feladatok nehezek, gondolkodtatóak, de nagyrészüket önállóan meg tudom oldani.

Noémi

 
  
  © MicroProf magunkról - Adatvédelem - Kezdőlap